Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kişinin elini öpmek

Rüyada ölü kişinin elini öpmek

Rüyada ölü kişinin elini öpmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hataların telafi edileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalettir.

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek lüksüne de lüks katacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, dinine bağlı kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments