Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet eder.

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olsa da, bununla bağlantılı konularda borca girmek durumunda değilsiniz.

Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalet eder.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek işinden ve ekmeğinden olacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ana baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin elini öpmek anlaşmazlıklara düşeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments