Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Rüyada çok kişinin elini öpmek düze çıkacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret eder.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sorunlarını unutacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, rızkının çeşitleneceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments