Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları kırılmak

Rüyada ayakları kırılmak

Rüyada ayakları kırılmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kalben çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada ayakları kırılmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada ayak kırılmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan ayak görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırılan at görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işarettir.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek her zaman hürmet göreceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments