Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek hayaller kurulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşının ayağının kırıldığını görmek rızkın artacağına, güç kaybedeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak kırılması görmek makamını garantileyeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına alamet eder.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek eskileri yâd edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının kırıldığını görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, dualarının kabul olacağına, heveslerin söneceğine inanılır.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, deniz aşırı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments