Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada kırılan ayak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kırıldığını görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı kırılmış görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hasretliğin biteceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin ayağının kırıldığını görmek başarılarının ve kazancının artacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments