Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırk ayaklı böcek görmek

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada kırk ayaklı böcek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret eder.

Rüyada ayak kırılmasını görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı kırılmış görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek evlatlarının hayırlı olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ayak kırılması görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kırıldıgını görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları kırılmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments