Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan ayak görmek

Rüyada kırılan ayak görmek

Rüyada kırılan ayak görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılan ayak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Rüyada ayağın kırıldığını görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayağı kırılmış birini görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine inanılır.

Rüyada ayağı kırılan at görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada ayağı kırılan birini görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada ayağının kırıldığını görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments