Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kırılmak

Rüyada ayak kırılmak

Rüyada ayak kırılmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sevdiği birini kırmaya, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak kırılmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek malını ve parasını kaybedeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı kırılmış at görmek vefalı bir insan olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kimse ile tartışmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları kırılmak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı kırılmak kazalardan, belalardan korunacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına yorulur.

Rüyada ayak kırılması görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yeteneklerini geliştirmeye, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments