Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırılan at görmek

Rüyada ayağı kırılan at görmek

Rüyada ayağı kırılan at görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işaret eder.

Rüyada ayağı kırılan at gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada atın ayağının kırıldığını görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, borçlarının kalmayacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı kırılmış at görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada ayağı kırılan at görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayağın kırıldığını görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırılmış birini görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan ayak görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments