Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kadını dövmek

Rüyada sevdiği kadını dövmek

Rüyada sevdiği kadını dövmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiği kadını dövmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bir kadını dövmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadın dövmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kazancın artacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulur.

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadın dövmek zenginlik içinde olacağına, muradınıza ereceğinize, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments