Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını dövmek

Rüyada bir kadını dövmek

Rüyada bir kadını dövmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, projenin gerçekleştirileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalettir.

Rüyada bir kadını dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek patron koltuğunda oturacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek bolluk içinde yaşanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını dövmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada bir kadını dövmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadın dövmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada kadın dövmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments