Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın dövmek

Rüyada bir kadın dövmek

Rüyada bir kadın dövmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, umutların yıkılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadın dövmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada hamile kadın dövmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Rüyada kadını dövmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kadını dövmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, mallarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadın dövmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın dövmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadını dövmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments