Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok hayırlı haberler alacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, makam edineceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kadın dövmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek eline para geçeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kadını dövmek üzüntünden sağlığından olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın dövmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını dövmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kadını dövmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments