Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın dövmek

Rüyada hamile kadın dövmek

Rüyada hamile kadın dövmek çareyi başka yerlerde arayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, pek çok olumlu gelişmelere, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada hamile kadın dövmek gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Rüyada hamile kadını dövmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadın dövmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile dövmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı ve güzel olacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birini dövmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın dövmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını dövmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, geniş geniş yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın dövmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments