Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye tokat atmak

Rüyada ölüye tokat atmak

Rüyada ölüye tokat atmak herkesin yardımına koşacağına, kısmetlerin azalacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ölüye tokat atmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Rüyada ölüye tokat atmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendine tokat atmak refaha erileceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada şeytana tokat atmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe tokat atmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine inanılır.

Rüyada kocasına tokat atmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ters giden durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada adama tokat atmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada birisine tokat atmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments