Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamı öpmek

Rüyada sevdiği adamı öpmek

Rüyada sevdiği adamı öpmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, emeklerin boş yere harcanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamı öpmek gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamı öpmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada adamı öpmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, başarılarının düşeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamının elini öpmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kalabalık günler geçirileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı adamı öpmek amacına ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada evli adamı öpmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın elini öpmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments