Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı adamı öpmek

Rüyada yabancı adamı öpmek

Rüyada yabancı adamı öpmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hasret giderileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yabancı adamı öpmek gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Rüyada yabancı adamı öpmek borçların biteceğine, istenmeyen bir yolculuğa, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı adamın arabasına binmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir adamın öldüğünü görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir adamı görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına inanılır.

Rüyada bir adamın elini öpmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir adamı öpmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Rüyada ölü adamın elini öpmek daha isabetli kararlar alacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments