Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamı öpmek

Rüyada sevdiğin adamı öpmek

Rüyada sevdiğin adamı öpmek endişelerin son bulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, fırsatların elden kaçacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamı öpmek büyük başarılar elde edeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ona kol kanat gereceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet eder.

Rüyada bir adamı öpmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı öpmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, şeref ve rütbeye rivayet eder.

Rüyada ölü adamı öpmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamı öpmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments