Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli adamı öpmek

Rüyada evli adamı öpmek

Rüyada evli adamı öpmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli adamı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Rüyada evli adamı öpmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek yarar getireceğine, aksiliklerin son bulacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamı evli görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinin karışacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada evli bir adamı görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bunun da geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamı öpmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments