Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamı öpmek

Rüyada adamı öpmek

Rüyada adamı öpmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adamı öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı adamı öpmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı öpmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek manevi olarak ferahlayacağınıza, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada devlet adamını öpmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ekmeğinin verimli olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamı öpmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü adamın elini öpmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli adamı öpmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, başarı kaydedeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments