Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adamı öpmek

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek sayılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yaşlı adamı öpmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sağlığını da kaybedeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, eline geçen malları tutamayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir adamın öldüğünü görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamın öldüğünü görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, tatsızlık olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments