Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakla balık tutmak

Rüyada ayakla balık tutmak

Rüyada ayakla balık tutmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada ayakla balık tutmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada ayakla balık tutmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayağını tutmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, geçim derdinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tutmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sudan balık tutmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, parasının ve malının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük balık tutmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına inanılır.

Rüyada denizde büyük balık tutmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işarettir.

Rüyada balığı eliyle tutmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, yeni bir hayat kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun suda balık tutmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments