Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tutmak

Rüyada ayak tutmak

Rüyada ayak tutmak eksiklerinin farkına varacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıların biteceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tutmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Rüyada birinin ayağını tutmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakla balık tutmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tutmak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elle balık tutmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, onların güvenini sarsacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yavru tavşan tutmak her zaman hak ettiğini alacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada merdiven tutmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, masrafların altında kalacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Rüyada kuran elinde tutmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments