Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan balık tutmak

Rüyada sudan balık tutmak

Rüyada sudan balık tutmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada sudan balık tutmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Rüyada sudan balık tutmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan çıkmış canlı balık görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, yıpranacağına işarettir.

Rüyada sudan çıkmış balık görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama rivayet etmektedir.

Rüyada balığı sudan çıkarmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sudan balık toplamak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sudan balık çıkarmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sudan çıkan balık görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Rüyada zıpkınla balık tutmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments