Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağını tutmak

Rüyada birinin ayağını tutmak

Rüyada birinin ayağını tutmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, zengin olunacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin ayağını tutmak gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Rüyada ayakla balık tutmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını tutmak küslerin ve kırgınların barışacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tutmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada elde balık tutmak yönlendireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada istavrit tutmak zor zamanlar yaşanacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada not tutmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada maymunun elini tutmak elini attığı her işi yerine getireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments