Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe parmakta yüzük görmek

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmağını görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada serçe parmağı görmek harcama gücünün artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağını kesmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada serçe parmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments