Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi anlamda güçleneceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada serçe parmağını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada serçe parmağı görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada serçe parmağını kesmek parasının pul, malının da hiç olacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek canının derdine düşeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada serçe parmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
MURAT

Merhaba iyi günler rüyanın tabiri nedir acaba rüyamda sağ ayak serçe parmağının koptuğunu gördüm fakat kan akmıyordu