Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak serçe parmağı görmek

Rüyada ayak serçe parmağı görmek

Rüyada ayak serçe parmağı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bereketli günler geçirileceğine, sağlığından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak serçe parmağı gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerden faydalanmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada serçe parmağı görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada serçe parmağını kesmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek çok önemli noktalara geleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe parmağını görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek açların doyacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, dünya mallarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments