Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe parmağa yüzük takmak

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, başarılarının takdir edileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, bir bebek sahibi olunacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Rüyada parmaklara yüzük takmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, ümitlerinin son bulacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada parmağında yüzük takmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments