Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe parmağı görmek

Rüyada serçe parmağı görmek

Rüyada serçe parmağı görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serçe parmağı gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada serçe parmağını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada serçe parmağı görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağını kesmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada serçe parmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, umutlarının söneceğine delalet eder.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments