Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe parmak

Rüyada serçe parmak

Rüyada serçe parmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Rüyada serçe parmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkileriniz ilişkilerinizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek fırsatlar yakalamalısınız.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada serçe parmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada serçe parmağını görmek birçok ortaklık kurulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulur.

Rüyada serçe parmağı görmek başarısızlığa düşeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, başarılarının tadına varacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments