Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe parmağını görmek

Rüyada serçe parmağını görmek

Rüyada serçe parmağını görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı şeylere, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iyi halinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe parmağını gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada serçe parmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek maddi açıdan ferahlamaya, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, onlara hayrının dokunacağına yorulur.

Rüyada serçe parmağını görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada serçe parmağını kesmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sağlığına kavuşacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada serçe parmağı görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments