Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sermaye elde edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Normal davranışlarının tamamen dışında davranan kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağı görmek ailesini de mutlu edeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak kolaylıklarla karşılaşacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, her şeyin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek rızık bolluğu içinde olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada serçe parmağını kesmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına tabir olunur.

Rüyada serçe parmağını görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments