Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek getirisinden daha fazla olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına tabir olunur.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada nişan veya düğün görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, feraha ereceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz veya göl görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın veya para görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş veya yangın görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sırların ortaya çıkmasına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments