Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan veya düğün görmek

Rüyada nişan veya düğün görmek

Rüyada nişan veya düğün görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada nişan veya düğün gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Rüyada nişan veya düğün görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan veya kaplan görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek fakirlik yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun veya koç görmek Allah katında yükseleceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartal veya şahin görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments