Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kuşu avlamak

Rüyada serçe kuşu avlamak

Rüyada serçe kuşu avlamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşu avlamak gördüyseniz:

  • Bazı durum veya olayları ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmeniz durumunda istediğiniz şeyleri yapmanız veya elde etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada serçe kuşu avlamak küs kimselerin barışacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada serçe avlamak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına alamet eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulur.

Rüyada evde serçe kuşu görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu uçurmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada serçe kuşu görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments