Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü serçe kuşu görmek

Rüyada ölü serçe kuşu görmek

Rüyada ölü serçe kuşu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada ölü serçe kuşu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kazancını çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu uçurmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek kariyer planının altüst olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu öldürmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada evde serçe kuşu görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kuşu tutmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments