Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kuşu görmek

Rüyada serçe kuşu görmek

Rüyada serçe kuşu görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, büyük takdir toplanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada serçe kuşu gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, iş hayatının düzeleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalettir.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, hastalanacağına inanılır.

Rüyada serçe kuşu tutmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada evde serçe kuşu görmek işlerinizin bozulacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek az da olsa feraha çıkılacağına, hanenizde bolluk olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak darp edileceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments