Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kuşu uçurmak

Rüyada serçe kuşu uçurmak

Rüyada serçe kuşu uçurmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada serçe kuşu uçurmak her türlü başarıyı elde edeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine tabir olunur.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada serçe kuşu öldürmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin sonlanacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu avlamak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments