Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek borca batacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, yiyip içeceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Rüyada serçe kuşu öldürmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işarettir.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu uçurmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşu beslemek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bunun farkına varacağına rivayet eder.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulur.

Rüyada serçe kuşu tutmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, makama ve rızka sahip olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada serçe kuşu görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments