Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kuşu beslemek

Rüyada serçe kuşu beslemek

Rüyada serçe kuşu beslemek her zaman sevgi göreceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşu beslemek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Rüyada serçe kuşu beslemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada serçe beslediğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde serçe kuşu görmek mubah olmayan yollara sapacağına, güçten ve takatten düşeceğine, ömrünün uzun olacağına işarettir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, dinini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çaresiz hallere düşeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu öldürmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, isteklerini yerine geleceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments