Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe avlamak

Rüyada serçe avlamak

Rüyada serçe avlamak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, çok farklı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada serçe avlamak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Rüyada serçe avlamak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada serçe kuşu avlamak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada derede balık avlamak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek avlamak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik avladığını görmek işinin de hep yürüyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü balık avlamak ona mutluluk getireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada balina avlamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada deve avlamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments