Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde serçe kuşu görmek

Rüyada evde serçe kuşu görmek

Rüyada evde serçe kuşu görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bir yandan cenaze olacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada evde serçe kuşu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Rüyada evde serçe kuşu görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada serçe kuşu avlamak borçların artacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulur.

Rüyada serçe kuşu tutmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada serçe kuşu beslemek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşu görmek kendisine kızacağına, refaha erişileceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalettir.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek şan şöhret kazanacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments