Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyla halıya basmak

Rüyada ayakkabıyla halıya basmak

Rüyada ayakkabıyla halıya basmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabıyla halıya basmak gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Rüyada ayakkabıyla halıya basmak iş hayatının düzeleceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine inanılır.

Rüyada halıya basmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıya basmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının arkasına basmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak gelirinin de artmayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada betona basmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments