Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının arkasına basmak

Rüyada ayakkabının arkasına basmak

Rüyada ayakkabının arkasına basmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, durumunuzun iyileşeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabının arkasına basmak gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada ayakkabının arkasına basmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabıya basmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıyla halıya basmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalettir.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada cenazenin arkasından yürümek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, tüm parasını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kadın imamın arkasında namaz kılmak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments