Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya basmak

Rüyada halıya basmak

Rüyada halıya basmak başarısız ve mutsuz olacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada halıya basmak gördüyseniz:

  • Alakasız kaynaklar sayesinde bir süredir görmeye çalıştığınız manzarayı görmenizi sağlayacak olaylar gelişebilir.

Rüyada ayakkabıyla halıya basmak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada halıya basmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada frene basmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalet eder.

Rüyada kurbağaya basmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada vücuda sigara basmak hatalarını fark edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yeşil çimlere basmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada una basmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sofraya basmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments