Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betona basmak

Rüyada betona basmak

Rüyada betona basmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada betona basmak gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Rüyada betona basmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada betondan ev yapmak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada ıslak beton görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada beton dam görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bir organizasyona katılacağına delalet eder.

Rüyada beton ev yapmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Rüyada beton bina görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada beton atıldığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada betonda yatmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, en yukarılara çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments