Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyi ters görmek

Rüyada şemsiyeyi ters görmek

Rüyada şemsiyeyi ters görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret eder.

Rüyada şemsiyeyi ters gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiyeyi ters görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ters şemsiye görmek mal sahibi olacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada şemsiyeyi kırmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Rüyada pembe şemsiye görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle uçmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments