Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters şemsiye görmek

Rüyada ters şemsiye görmek

Rüyada ters şemsiye görmek yaşadığı stresin biteceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, yüzünün kızaracağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, güzelleşeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters şemsiye gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyi ters görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına yorulur.

Rüyada ters şemsiye görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına inanılır.

Rüyada şemsiye hediye etmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada plaj şemsiyesi görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işarettir.

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek çok büyük hayır duası alınacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments